Alex Moma (alex_moma) wrote,
Alex Moma
alex_moma

Ну да...

вроде не об этом текст, но выводы всегда можно сделать одни: в рашке принято или брать всё самое уёбское с Запада (как, например, "борьбу с курением", о чем денно и нощно вопит, например, тов. Дрищенко) или мало того, что стремиться взять всё самое уёбское, но еще и в наиболее непристойной форме, ибо оно откуда-нть с задрипанных задворок западной цивилизации, типа Греции (откуда леваки с радостным поросячьим визгом заимствуют погромы в МакДональдсе, а клерикалы - его-с, клерикализЬм). Это я вот к чему:

Despite a number of judgments against Greece in the European Court of Human Rights, its Constitution and Laws of Necessity continue to be used against religious minorities in contravention of the freedom to express religious beliefs and to convince others of their views. The United States notes that the Greek Government's tolerance of minority religious groups has improved since the end of 1997 and there have been fewer arrests for proselytizing. Still, the United States urges the Government of Greece to bring its laws and regulations into conformity with OSCE standards.

http://www.religioustolerance.org/st_relfre.htm

Я в Финляндии летом общался с одной юной гречанкой, она жаловалась на то же, что я процитировал выше. Пиздец у нас там, говорит, в этом плане...
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments